Background Image

Over ons

Hoe is het idee ontstaan om boomstamtafels uit Bali in Nederland te gaan verkopen? Omdat het volgens ons voordeliger en met meer keuze kan, lees hier het hele verhaal...

Nadat wij zelf al langere tijd interesse hadden in een robuuste boomstamtafel, kwamen we tijdens een vakantie op Bali de ideale hardhouten tafel tegen.

Diezelfde vakantie zijn we meteen bij een houtzagerij wezen kijken om een boomstamtafel uit te zoeken en hebben we deze ook direct gekocht. Alleen hoe krijg je de eenmaal gekochte tafel naar Nederland en wat komt daar bij kijken? Dit bleek een flinke klus. Maar na veel uitzoekwerk is het gelukt. Geheel tevreden met de tafel bedachten wij dat we daar iets meer mee moesten doen.

Na een flink aantal meubelzaken en websites bezocht te hebben met hardhouten (Suar) boomstamtafels, kwamen wij tot de conclusie dat die tafels best duur zijn, er blijft in de tussenhandel aardig wat aan de strijkstok hangen. Dat moet anders kunnen!                            

Dus zijn wij in overleg gegaan met diverse zagerijen op Bali om ervoor te zorgen dat wij vrijheid kregen in keuze van hout (lees: tafelblad) en de mogelijkheid om van elke tafel eerst foto's te zien. En in ruil daarvoor krijgen zij betere prijzen voor hun werk.

Inmiddels hebben wij al een aantal prachtige Suar-houten boomstamtafels geïmporteerd rechtstreeks van zagerijen en meubelmakers op Bali.  Zoals aangegeven wij kunnen tafels aanbieden tegen voordelige prijzen, jij hebt de vrijheid om een tafel naar je wensen aan te passen en de meubelmakers krijgen het ook nog iets beter.